Live muziek voor jouw speciale gelegenheid

Onze muziek geeft een extra dimensie aan jouw speciale gelegenheid. Thijs Live! biedt live muziek aan in sets van 30 minuten voor hotels, horeca, diverse bedrijven en organisaties. Thijs Live! heeft een top jazz set met alle jazz-klassiekers, waaronder diverse classics van o.a. Frank Sinatra en Barry Manilow, gezongen door Matthijs van der Meer.

De beste musici

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en werken alleen samen met geschoolde musici. Je kunt zelf de samenstelling van Thijs Live! kiezen. Thijs Live! treedt op als duo onder begeleiding van pianist Chiel van Tok, of met combo (piano, bas, gitaar, drums). 

Drive in show

Naast ons maatwerk bieden wij ook een ‘drive-in-show’ aan voor verzorgingscentra, met naast onze jazz songs diverse bekende Nederlandstalige nummers, zoals die geliefd zijn bij de bewoners van de huizen.

Maak jouw gelegenheid extra bijzonder met je favoriete muziek!

Onze klanten

Klanten van Thijs Live! zijn onder andere: Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk), Hotel de L’Europe (Amsterdam), De Heemhaven (Heemstede).  

Wil je meer info over de mogelijkheden of een boeking doen? Mail gerust naar [email protected] of bel direct met Chiel van Tok 06-22814276

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.