Shows

Shows

Sinds 2017 produceren wij de succesvolle feelgood-show IT’S CHRISTMAS TIME.  In 2021 brengen wij ons nieuwste programma op het toneel: VERHALEN VAN SINTERKLAAS. Deze spetterende shows mag je niet missen!

Verhalen van Sinterklaas

VERHALEN VAN SINTERKLAAS is een spetterende theatershow met korte Sinterklaasverhalen, humor en Sinterklaasliedjes voor jong en oud! Kinderen kijken vol geloof naar het sprookje en volwassenen worden weer even kind. Terug naar het nostalgische decembergevoel in een gloednieuw jasje.

Verhalen Van sinterklaas - Van Tok Music Entertainment
Van Tok Music Entertainment

It’s Christmas Time

Sinds 2017 presenteren wij de jaarlijkse kerstshow IT’S CHRISTMAS TIME. Een heerlijke feelgood-show met Engelse en Nederlandstalige kerstnummers, begeleid door de knallende VERY MERRY CHRISTMAS BAND. Deze hartverwarmende show vindt plaats in een besneeuwd en sprookjesachtig decor. Natuurlijk zijn ook THE CHRISTMAS DANCERS en THE HOLLY JOLLY KIDS weer van de partij. Deze overweldigende show op West End niveau mag je niet missen!

Nagenieten

Bekijk in het archief onze vorige shows!

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.