It's Christmas Time | 2019

2019 | It's Christmas Time

Na het overweldigende succes van IT’S CHRISTMAS TIME in 2017 en 2018 presenteerde Van Tok Music Entertainment op zaterdag 14 december 2019 in het Kennemer Theater te Beverwijk:

IT’S CHRISTMAS TIME – THE SNOW EDITION

Een heerlijke feelgood-show met Engelse en Nederlandstalige kerstnummers, begeleid door de knallende VERY MERRY CHRISTMAS BAND en een verhaal waarin sneeuw en ijs zorgden voor een winters gevoel. Met medewerking van professionele artiesten was het een hartverwarmende kerstshow!

Theatericoon PAUL VAN GORCUM kroop in de huid van Winterkoning Jack Frost. De host en tevens regisseur van de show was ‘Mister Christmas’ MATTHIJS VAN DER MEER. Naast hen schitterden vijf topartiesten op het toneel: LOTTE STEVENS (BE), JOKE VAN ROBBROECK (BE), SANDER VOLDERSCHARMAINE CHARLEMAGNE en dit jaar opnieuw: GUIMAR VAN DER WEELE. Samen vertolkten zij een gevarieerd muzikaal programma met pop, jazz, gospel, musical en Nederlandstalige songs op het hoogste niveau.

De show vond plaats in een besneeuwd en sprookjesachtig decor. Natuurlijk waren ook dit jaar THE CHRISTMAS DANCERS en THE HOLLY JOLLY KIDS weer van de partij. Het ware kerstgevoel werd compleet gemaakt met ons eigen AMERICAN CAROL CHOIR en THE GOSPEL SINGERS.

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.