home-oud

Shows '20/'21

NEW: IT'S CHRISTMAS TIME
Zaterdag 19 december 2020
VERHALEN VAN SINTERKLAAS
Binnenkort in het theater!
Thijs Live!

Boek nu

Sinterklaas
De Kerstman

Academy

Over ons

VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT staat onder leiding van Chiel van Tok (producent) en Matthijs van der Meer (creatief directeur). VTME specialiseert zich in het produceren van LIVE EVENTS en THEATERPRODUCTIES

Social

“We waren van de de partij. Mooie avond gehad! Complimenten voor alle artiesten groot én klein!” - 2019

Mevr. Woestenburg, Lelystad

“Een geweldige kerstshow voor jong en oud, topartiesten, heerlijke kerstsfeer, Holly Jolly Kids, fantastische dansers, singers en top band.” - 2019

Mevr. Kersten, Roermond

“Wij hebben genoten. Volgend jaar weer!” - 2018

Mevr. Ipenburg, Haarlem

Archief

Partner worden?

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Het liefst gaan we samen met u in overleg en stellen we een sponsorpakket op maat samen. Neem contact met ons op door te bellen met Chiel van Tok op 06-22814276, of mail naar [email protected]

Contact

It's Christmas Time

Ben jij er weer bij? De 4e editie van IT’S CHRISTMAS TIME staat op 19 december 2020 in het Kennemer Theater in Beverwijk. Aanvang is om 20:00 uur. Meer info over deze spectaculaire nieuwe show volgt! Kijk op www.itschristmastime.nl voor meer info over editie van 2019.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.

Verhalen Van Sinterklaas

Verhalen van Sinterklaas is een vrolijke theatershow met korte Sinterklaasverhalen, humor en Sinterklaasliedjes voor jong en oud! 

Deze gloednieuwe Sinterklaasvoorstelling bevat bekende en spiksplinternieuwe liedjes! De verhalen nemen je mee naar Spanje, we bezoeken de werkkamer van Sinterklaas en we beleven een avond met de Goedheiligman en de pieten op het dak. Kortom: een smaakvolle, nostalgische show voor het hele gezin. 

Thijs Live!

Onze muziek geeft een extra dimensie aan jouw speciale gelegenheid. Thijs Live! biedt live muziek aan in sets van 30 minuten voor hotels, horeca, diverse bedrijven en organisaties. Thijs Live! heeft een top jazz set met alle jazz-klassiekers, waaronder diverse classics van o.a. Frank Sinatra en Barry Manilow, gezongen door Matthijs van der Meer. 

Daarnaast bieden we een ‘drive-in-show’ aan voor verzorgingscentra, met naast onze jazz songs diverse bekende Nederlandstalige nummers, zoals die geliefd zijn bij de bewoners van de huizen.  

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en werken alleen samen met geschoolde musici. Je kunt zelf de samenstelling van Thijs Live! kiezen. Thijs Live! treedt op als duo onder begeleiding van pianist Chiel van Tok, of met combo (piano, bas, gitaar, drums). 

Klanten van Thijs Live! zijn onder andere: Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk), Hotel de L’Europe (Amsterdam), De Heemhaven (Heemstede). 

Wil je meer info over de mogelijkheden of een boeking doen? Mail gerust naar [email protected] of bel direct met Chiel van Tok 06-22814276. 

Boek Sinterklaas

‘Kijk, het is de echte!’

Sinterklaas en zijn Piet(en) boekt u voor een huis-, school of bedrijfsbezoek natuurlijk bij Van Tok Music Entertainment. Wij garanderen u oog voor detail in zowel spel als uitstraling.

Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij een bezoek van onze Sinterklaas en Piet(en) om nooit te vergeten!

Het uiterlijk van Sinterklaas en zijn Piet(en) is tot in de puntjes verzorgd. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Kinderen zullen direct weten dat de echte Sinterklaas binnenkomt.

Een bezoek van onze Goedheiligman op uw Sinterklaasfeest is er om nooit te vergeten!

‘Sinterklaas is er altijd,
Sinterklaas komt altijd terug,
Sinterklaas komt nog honderden jaren terug,
Sinterklaas is een wonder.’

HUISBEZOEKEN
Er is toch niets leuker dan Sinterklaas en Piet bij u thuis te ontvangen op uw Sinterklaasfeest! Vanzelfsprekend staat alle informatie van ieder kind in het grote boek van de Goedheiligman. Sinterklaas geeft ieder kind dan ook individuele aandacht. Kinderen blijven het hun leven lang bij dat Sinterklaas hun huisje niet stilletjes voorbij is gereden.

Tarieven

Bedragen zijn exclusief 9% btw en reiskosten
30 minuten met één piet en strooigoed: EUR 85,00
40 minuten met één piet en strooigoed EUR 95,00

Sinterklaas komt standaard met 1 Piet.

Wij rekenen reiskosten vanaf onze vestiging in Voorhout tot de locatie van het huisbezoek à 0,19c per km voor de heen en terugreis.

Stuur uw aanvraag voor een huisbezoek naar [email protected]

Vermeld daarin duidelijk het adres, de datum, tijd en lengte van het bezoek. Wij nemen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op. Als de aangevraagde tijd en datum nog beschikbaar is, sturen wij u direct een vragenformulier toe waar u informatie over de kinderen, leuke feitjes en wetenswaardigheden kunt inzetten.

SCHOOLBEZOEK

Sinterklaas en de Piet(en) nemen graag de tijd voor de klassen met kinderen op uw school. In overleg is er veel mogelijk zolang Sinterklaas alle gegevens in het Grote Boek heeft staan!

Bezorg de kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een bezoek van onze Hoogwaardigheidsbekleder en zijn Piet(en). Sinterklaas neemt minimaal 1 Piet en kan maximaal 4 Pieten meenemen.

Prijs op aanvraag.

Stuur uw aanvraag voor een schoolbezoek naar [email protected]

Vermeld daarin duidelijk het adres, de datum, tijd en lengte van het bezoek. Wij nemen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

BEDRIJFSBEZOEKEN

Organiseer een uniek Sinterklaasfeest op uw bedrijf. Kinderen geloven heilig en volwassenen worden weer even kind. U kunt Sinterklaas verwelkomen op uw interne bedrijfsfeest maar de Goedheiligman is ook zeker te boeken voor evenementen, bijvoorbeeld als Sinterklaascadeau voor uw klanten. Wij garanderen u een prachtige A-klasse Sinterklaas en Pieten. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Sinterklaas kan minimaal 1 en maximaal 4 Pieten meenemen.

Prijs op aanvraag.

Stuur uw aanvraag voor een bedrijfsbezoek naar [email protected]

Vermeld daarin duidelijk het adres, de datum, tijd en lengte van het bezoek. Wij nemen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Boek de Kerstman

HOHOHO, Merry Christmas!

De enige echte Santa Claus boekt u voor uw Kerstborrel, Kerstmarkt, Kerstfeest of ander event natuurlijk bij Van Tok Music Entertainment. Tijdens de Kersperiode is de Kerstman onmisbaar. Wie wil er nou niet op de foto met de Kerstman?! Wij garanderen u oog voor detail in zowel spel als uitstraling.

Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij u een bezoek van onze Santa Claus om nooit te vergeten! Zijn aanstekelijke gezelligheid en improvisatietalent verrijken zonder enige twijfel uw Kerstevenement.

Vanzelfsprekend schallen de prachtige klanken van zijn Kerstbel over uw evenement en spreekt hij regelmatig zijn welbekende HOHOHO uit!  

Het uiterlijk van Santa Claus is tot in de puntjes verzorgd. Het prachtige kostuum en haarwerk wordt tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Kinderen zullen direct weten dat ‘de echte’ Santa Claus binnenkomt.

Een bezoek van onze Santa Claus is er een om nooit te vergeten!

‘Jumping Jingle Bells, It’s The Most Wonderful Time Of The Year’

BOEK SANTA CLAUS

Onze Santa Claus kan ingezet worden op diverse evenementen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een meet & greet met de Kerstman of een rondlopende Kerstman op uw event.

Prijs op aanvraag.

Boek een huisbezoek

Stuur uw aanvraag voor een bezoek van Santa Claus naar [email protected]

Vermeld daarin duidelijk het adres, de datum, tijd en lengte van het bezoek. Wij nemen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in voor de Showsingers-auditie!

Heb jij een gouden keel en heb je swingende moves? Schrijf je dan in voor ons productiekoor. Het koor presenteert zich in de shows van Van Tok Music Entertainment. Vanaf september 2020 wordt wekelijks gerepeteerd. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste sopranen, alten, tenoren en bassen. 

Kijk voor meer info op www.showsingers.nl

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht naar [email protected] onder vermelding van je naam, leeftijd, stemsoort, zangervaring en motivatie. Audities vinden plaats in juni 2020. 

IT’S CHRISTMAS TIME 2019 - The Snow EDITION

Na het overweldigende succes van IT’S CHRISTMAS TIME in 2017 en 2018 presenteert Van Tok Music Entertainment op zaterdag 14 december 2019 in het Kennemer Theater te Beverwijk:

IT’S CHRISTMAS TIME – THE SNOW EDITION

Een heerlijke feelgood-show met Engelse en Nederlandstalige kerstnummers, begeleid door de knallende VERY MERRY CHRISTMAS BAND en een verhaal waarin sneeuw en ijs zorgen voor een winters gevoel. Met medewerking van professionele artiesten belooft het een hartverwarmende kerstshow te worden!

Theatericoon PAUL VAN GORCUM kruipt in de huid van Winterkoning Jack Frost. De host en tevens regisseur van de show is ‘Mister Christmas’ MATTHIJS VAN DER MEER. Naast hen schitteren vijf topartiesten op het toneel: LOTTE STEVENS (BE), JOKE VAN ROBBROEK (BE), SANDER VOLDERS, CHARMAINE CHARLEMAGNE en dit jaar opnieuw: GUIMAR VAN DER WEELE. Samen brengen zij een gevarieerd muzikaal programma met pop, jazz, gospel, musical en Nederlandstalige songs op het hoogste niveau. 

De show vindt plaats in een besneeuwd en sprookjesachtig decor. Natuurlijk zijn ook dit jaar de CHRISTMAS DANCERS en THE HOLLY JOLLY KIDSweer van de partij. Het ware kerstgevoel wordt compleet gemaakt met ons eigen AMERICAN CAROL CHOIR en THE GOSPEL SINGERS.

IT’S CHRISTMAS TIME 2018 - The Santa Edition

Een spetterend muzikaal spektakel met onder anderen West-End ster JENNA LEE-JAMES en soulzanger STEFFEN MORRISON. De allround performers VAJÈN VAN DEN BOSCH en MATTHIJS VAN DER MEER voorzien IT’S CHRISTMAS TIME van een eigentijdse, persoonlijke en muzikale presentatie. Special guests GUIMAR VAN DER WEELE en de échte Santa Claus (BARRIE STEVENS) maken samen met de zes HOLLY JOLLY KIDS, onze vier CHRISTMAS DANCERS en de acht-koppige VERY MERRY CHRISTMAS BAND de line-up voor 2018 compleet. 

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.