Sinterklaas is er voor jou!

Sinterklaas en zijn pieten boek je voor een huis-, school of bedrijfsbezoek natuurlijk bij Van Tok Music Entertainment. Wij garanderen oog voor detail in zowel spel als uitstraling. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij een sinterklaasbezoek om nooit te vergeten! Het uiterlijk van Sinterklaas en de pieten is tot in de puntjes verzorgd. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Iedereen zal direct weten dat de echte Sinterklaas binnenkomt. 

 

‘Sinterklaas is er altijd,
Sinterklaas komt altijd terug,
Sinterklaas komt nog honderden jaren terug,
Sinterklaas is een wonder.’

Sinterklaas bij jou thuis

Er is toch niets leuker dan Sinterklaas en Piet thuis te ontvangen op jouw Sinterklaasfeest! Vanzelfsprekend staat alle informatie over ieder kind in het grote boek van de goedheiligman. Sinterklaas geeft iedereen individuele aandacht. Kinderen blijven het hun leven lang bij dat Sinterklaas hun huisje niet stilletjes voorbij is gereden.

Sinterklaas bij jouw bedrijfsfeest

Organiseer een uniek sinterklaasfeest voor jouw bedrijf. Kinderen geloven heilig, en volwassenen worden weer even kind. Je kunt Sinterklaas verwelkomen op een intern bedrijfsfeest, maar denk ook eens aan het samenstellen van een speciaal sinterklaasarrangement voor jouw klanten!

Sinterklaas bij jou op school

Sinterklaas neemt graag de tijd voor alle leerlingen, docenten en medewerkers van school. In overleg is er veel mogelijk zolang Sinterklaas alle gegevens maar in zijn grote boek heeft staan! Bezorg iedereen een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een bezoek van onze hoogwaardigheidsbekleder en de pieten. 

Contact

Het bezoek van Sinterklaas stellen we op maat voor je samen. Voor meer informatie en tarieven kun je gerust contact op nemen via [email protected], of bel ons via 06-22814276. Graag gaan wij het gesprek met je aan om de mooiste gelegenheid samen te stellen. 

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.