Hohoho! Merry Christmas!

De enige echte Santa Claus boek je voor jouw kerstborrel, kerstmarkt, kerstfeest of ieder ander event natuurlijk bij Van Tok Music Entertainment. Tijdens de kerstperiode is Santa tenslotte onmisbaar. Wie wil er nou niet met ‘m op de foto? Wij garanderen oog voor detail in zowel spel als uitstraling. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij je een bezoek van Santa Claus om nooit te vergeten! Zijn aanstekelijke gezelligheid en improvisatietalent verrijken zonder enige twijfel alle kerstevenementen. Vanzelfsprekend schallen de prachtige klanken van zijn kerstbel luid, en roept hij regelmatig zijn welbekende HOHOHO uit!  

‘Jumping Jingle Bells, It’s The Most Wonderful Time Of The Year’

Bij jouw evenement …

Santa Claus wordt uitgenodigd op talloze evenementen en kan verschillende rollen vervullen.  Denk daarbij bijvoorbeeld aan Santa als gastheer, portier, kelner in jouw restaurant, of organiseer een speciale meet & greet. Het feit dat Santa bij uw feest aanwezig is zal sowieso een hartverwarmende indruk geven.

… of gewoon thuis!

 Ook een bezoek van Santa Claus bij jouw familie en vrienden is natuurlijk reuze bijzonder. Nodig Santa eens uit tijdens je familiefeest, een intiem kerstdiner of als levendige verrassing tijdens het kerstontbijt. 

Kostuum en haarwerk

Het uiterlijk van Santa Claus is tot in de puntjes verzorgd. Het prachtige kostuum en haarwerk wordt tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Iedereen zal direct weten dat de echte Kerstman binnenkomt!

Een bezoek van Santa Claus is er een om nooit te vergeten!

Koffie?

Een bezoek van Santa Claus stellen we op maat voor je samen. Voor meer informatie en tarieven kun je gerust contact opnemen via [email protected], of bel ons via 06-22814276. Graag gaan wij het gesprek met je aan om de mooiste gelegenheid samen te stellen. 

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.