Boek nu

Thijs Live

Voor jouw bedrijfs- of privéfeest stellen wij graag de muziek samen. Tijdens onze live jazz/pop set kunnen uw gasten een goed gesprek blijven voeren, en op de achtergrond genieten van de beste classics. 

Onze klanten zijn onder andere Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk), De L’Europe (Den Haag).

Beleef jouw mooiste kerst samen met Santa Claus

Tijdens de kerstperiode is Santa onmisbaar. Zijn aanstekelijke gezelligheid en improvisatietalent verrijken zonder enige twijfel alle kerstgelegenheden. Organiseer een bezoek van Santa Claus om nooit te vergeten.

Sinterklaas is er voor jou!

Sinterklaas en zijn pieten boek je voor elke sinterklaasgelegenheid via Van Tok Music Entertainment. Kinderen geloven heilig, en volwassenen worden weer even kind. Bezorg iedereen dit jaar een sinterklaasfeest om nooit te vergeten!

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.