Academy

Musical Master: nieuwe audities op 21 februari 2021

Musical Master is de nieuwe hotspot voor gepassioneerde talenten die zich op de juiste manier willen voorbereiden op het musicalwerkveld of een vervolgopleiding (MBO/HBO). 

Ons doel is om jongeren van 9 tot 18 jaar in een veilige omgeving kennis te laten maken met diverse aspecten van de media- en theaterwereld. Dit doel willen wij bereiken met een onderscheidende aanpak. Onze leerlingen krijgen praktijk- en theorielessen van professionele docenten binnen de disciplines zang, spel en dans. Gedurende het hele jaar staan de lessen ballet, tapdance en showrepertoire wekelijks op het programma. Daarnaast wisselen overige vakken (waaronder camera-acteren, breakdance, jazzzang, solfège, musicalgeschiedenis, liedinterpretatie en nog veel meer) per lesblok. Zo krijgen leerlingen een uitermate gevarieerd aanbod van lessen en docenten gedurende het jaar. Naast alle lessen organiseren wij masterclasses van gerenommeerde gastdocenten. 

Showsingers

Showsingers is een productiekoor bestaande uit 40 zangers en zangeressen.  Het koor treed op bij uiteenlopende evenementen of shows. 

Ben jij een talentvolle zanger of zangeres? Dit is je kans, schrijf je in voor een auditie!

A TASTE OF CHRISTMAS 2017

In aansluiting op de Haarlemse Kerstmarkt zal dé Kerstshow van het jaar plaatsvinden in de Groenmarktkerk.

De regie is in handen van niemand minder dan alleskunner Barrie Stevens. Dit magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Daarmee is dit evenement de eerste uit een reeks van hybride concerten.

Onze presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano- virtuoos), Gospel Choir G-Roots en het jonge talent Benjamin Wagemakers (11 jaar, solist van de Haarlemse Koorschool). Ook mogen wij een ballet-intermezzo aankondigen van topchoreograaf Jiri Kylián.

Sign up!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de start van de ticketverkoop voor onze shows.